Support Op De T Festival met een heerlijke borreltas
Donderdag, 30 Mei 2019, 13:00 - 16:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl

Op De T Festival, het gratis festival op Hemelvaartsdag in Bergen op Zoom, komt met een support-actie voor de festivalbezoeker. In samenwerking met lokale ondernemers bieden ze een heerlijke Op De T Borreltas aan. In een exclusieve tas zitten een zakje nootjes van Branderij Joost, een worstje van ’t Geheim van Bergen, een brood van De Broodbakkers en een kaasje van kaasboerderij De Zuidgeest. Verder zitten er 6 consumptiemunten in die je kan besteden tijdens het festival. De kosten van de borreltas zijn €20,-. Om verspilling tegen te gaan, is de borreltas alleen vooraf te bestellen via https://opde-t.nl/borreltas/ en is deze niet te koop op de festivaldag.

 

Elk jaar weer wordt Op De T Festival met veel plezier georganiseerd voor de bezoeker. Dit wordt gedaan met behulp van de tomeloze inzet van vrijwilligers en support van de sponsoren. Om Op De T Festival gratis toegankelijk te houden, kan het festival alle support gebruiken. Er wordt aan bezoekers gevraagd om geen eigen eten en drinken mee te nemen en vooral gebruik te maken van de aanwezige bar en foodstandjes. Met de Op De T borreltas is er nu nog een manier om het festival een warm hart toe te dragen.

 

Op De T Festival vindt dit jaar plaats op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei 2019 van 13:00 tot 20:00. Naast optredens van onder andere The Rootsriders en The Calicos is er ook een festivalmarkt en een kinderhoek aanwezig. Tevens zijn er fijne eet- en drinkgelegenheden. Het feest is na het festival nog lang niet klaar want om 20.00 uur start de gratis afterparty in Gebouw-T.

 

***

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom