Mad Science Zomerkamp
Woensdag, 14 Augustus 2019, 09:00 - 16:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een vakantieprogramma bij het Natuurpodium voor kinderen van 7 t/m 11 jaar. Kinderen leren in 4 dagen spelenderwijs van alles over wetenschap en techniek onder begeleiding van 2 Gekke Professoren van Mad Science. 

Chemie in de gootsteen 
Leer de eenvoud van chemie ontdekken. Hoe je met huis-tuin-en-keuken materialen de leukste chemische reacties kan opwekken. Van oppervlaktespanning, tot dichtheid en vloeistof lasagne. We ontdekken het allemaal! 

De wilde wereld
Het aaseter jachtspel. Het spel dat science combineert met het dierenkoninkrijk. Leer over de levenscyclus en de gewoonten van dieren. Maak een pootafdruk van een dier. Zet een camouflage collage in elkaar en begrijp dat dieren en planten elkaar in evenwicht houden. 

Naar de maan en terug
Ga als jonge astronaut aan de slag en ontdekt de mysteries van het zonnestelsel. Wat gebeurt er als zwaartekracht ontbreekt en hoe kun je in de ruimte eigenlijk reizen en werken? 

Van top tot teen
Kunnen we een mens maken dat leeft? Wat hebben we dan nodig? Met een lichaamsrecept bekijken we hoe ons lichaam functioneert. Weten we dan of we een mens kunnen maken? Net zoals Frankenstein? 

Locatie Natuurpodium Brabantse Wal Boslustweg 1 4624 RB Bergen Op Zoom
Kinderen € € 185.00 4 dagen inclusief lunch, tussendoortjes en goodies