PopMonument kondigt hele rits nieuwe namen aan
Vrijdag, 13 September 2019
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PopMonument kondigt hele rits nieuwe namen aan

 

Dit jaar is het PopMonument wederom gelukt om de meest verschillende muziekstijlen op één festival te krijgen in Bergen op Zoom. Bezoekers kunnen op prachtige erfgoedlocaties als de Gevangenpoort, het Oude Stadhuis en de Peperbus intieme concerten bijwonen. Van een jazzvocaliste tot een strijkerskwartet en een indiepopband.

 

“De hele rits nieuwe namen die we mogen aankondigingen, zijn gericht op muziek in de breedste zin van het woord. Maar zelden horen bezoekers zoveel verschillende muziekstijlen op één festival,” zegt Joep Gudde, coördinator Marketing & Communicatie.

 

Muzikale hoogtepunten

 

Zo kun je in de hofzaal van het Markiezenhof genieten van de filmische popmuziek van Jan Verstraeten. Met een 8-koppige band met strijkerskwartet komen ze naar Bergen op Zoom. Ook de geliefde band op pop- én jazzfestivals, Compro Oro, staat op het festival. Ze worden ook wel de Jungle By Night van Vlaanderen genoemd. Natuurlijk mogen de indie godfathers van ons koude kikkerland, Scram C Baby, niet ontbreken. Zij spelen hun allereerste show in Bergen op Zoom. Verder zijn er optredens van Things I Can’t Control, Peuk, Lip Service, I Drove A Tank, Ghostbag & Tine Fetz, Under The Surface, Verbraak en Van Bijnen en PEER.

 

Belangstelling

 

Eerder werden al grote namen als Novastar, Bazart en MEROL bevestigd. Tijdens PopMonument vormen zij het middelpunt van belangstelling en kunnen bezoekers in een intieme setting op bijzondere plekken van deze muziek genieten. PopMonument is dit jaar op 13 en 14 september. Er zijn nog dagtickets en passe-partouts voor het festival verkrijgbaar via www.popmonument.nl.

 

Contactgegevens:

Gebouw-T – Joep Gudde - coördinator Marketing & Communicatie – telefoon: 0164-253122 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie Zie boven