MARKIES IN HET WEB
Zondag, 15 September 2019, 11:00 - 17:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze expositie (t/m 19 februari 2020) kun je ook tijdens Kunsten in de Monumenten bewonderen in Schatkamer 2 van het schitterende Markiezenhof.

Netwerken lijkt in deze tijd belangrijker dan ooit; voor zakelijke doeleinden, maar ook voor privédoeleinden. Het is een kunst om goede contacten te onderhouden én uit te breiden. Tegenwoordig gebruiken mensen daarvoor vaak sociale media. Het belang van een goed netwerk is van alledag.

De heren en markiezen van Bergen op Zoom hebben dit goed door. Ze weten door hun manier van netwerken meer status te krijgen. De Van Glymessen bemachtigen de eervolle functies als leden van de hoogste adel van de Bourgondisch-Habsburgse landen. Ze dringen door tot de exclusieve Orde van het Gulden Vlies, om uiteindelijk zelfs op te klimmen van heer in de lage adelstand naar markies in de hoge adelstand.

Wat is hun geheim?

Ontdek het op de eerste verdieping van het oudste stadspaleis van Nederland, die op 14 + 15 september gratis toegankelijk is (toegang tot de benedenverdieping is altijd gratis).

Locatie Markiezenhof Steenbergsestraat 8 Bergen op Zoom