Cultuur Carrousel
Zondag, 29 September 2019, 14:00 - 18:00
door Anoniem

Kom zondag 29 september naar de 6e editie van Cultuur-Carrousel en laat je verleiden met voorproefjes van het komend culturele seizoen.

Vorig jaar vierden we ons lustrum. In 2019, ons 6e jaar alweer, krijgt de Cultuur Carrousel nog meer het karakter van een heuse ‘Uitmarkt 6.0’. Op zondag 29 september verzorgen de deelnemende artiesten/groepen op verschillende locaties (binnen/buiten) in de binnenstad van Bergen op Zoom weer meerdere optredens van ongeveer 30 minuten. De timing is zo dat u, als publiek, tussen 14.00 en 18.00 uur àlle optredens kan bijwonen. Aan het eind van de dag is er, tijdens het uitreiken van de cheques aan de goede doelen, een bruisende afterparty!

Een deel van de artiesten 2019 is al bekend. Voorlopig programmeren wij: Boogie Down Pineapple Crew, Jeugd HKZ, Symfonieorkest Jacob Obracht, Gloed, Fred de Ron plays Ballads , Voices in Harmony, Mom’s Kitchen Jazzband, Joke de Jong en CKB Talentenpodium. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de verdere programmering!

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.cultuur-carrousel.nl