Nazomerfair op Landgoed De Hertgang
Zondag, 29 September 2019, 11:00 - 17:00
door Anoniem
Contact Christine van der Hucht, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zondag 29 september vindt de Nazomerfair plaats op Landgoed De Hertgang in Halsteren. Zo’n dertig enthousiaste deelnemers presenteren hun smakelijke, artistieke, gezonde, duurzame en creatieve producten. Sommige deelnemers waren al vaker te zien, maar dit jaar mogen we ook een aantal nieuwe gezichten begroeten. Wat kunt u zoal aantreffen? Sieraden gemaakt van oud bestek, duurzaam geteelde oesterzwammen, tweedehands kinderkleding van goede kwaliteit, unieke windlichten, mooie lederen armbanden (ook voor heren!), culinaire en geneeskrachtige producten gemaakt van kruiden, u kunt er terecht voor noten en tapas. En wat dacht u van vers gerookte paling? Er worden workshops gegeven, kinderen kunnen zich laten schminken, klimmen en klauteren in het bos, er treedt een koor op, er speelt een band en er is van nog veel meer muziek te genieten. En er worden ook nog rondleidingen gegeven door de tuinen en het arboretum. Genoeg te zien en te doen dus!

Behalve bij de kramen van sommige deelnemers, wordt op het terrein en in het bezoekers¬centrum koffie, thee en fris geschonken en zijn er versnaperingen te koop. 

Bezoekers zijn tussen 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom. Fietsers kunnen hun fiets op het terrein stallen, bezoekers die met de auto komen, kunnen parkeren in het centrum van Halsteren.

De toegang tot de Nazomerfair is € 2 per persoon. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. U vindt Landgoed De Hertgang aan de Klaverblokken 18 in Halsteren. Benieuwd wie de deelnemers aan de Nazomerfair zijn? Kijk op www.dehertgang.nl voor meer informatie.

In samenwerking met de Cultuur-Carrousel die op dezelfde dag in Bergen op Zoom plaatsvindt, is er een combikaart in de voorverkoop. Deze kaart (€ 5) geeft toegang tot de Nazomerfair én de Cultuur-Carrousel. Voor verkooppunten zie www.cultuur-carrousel.nl. Deze combikaart wordt tijdens de Nazomerfair in de ochtend ook op Landgoed De Hertgang verkocht.

 

Locatie Klaverblokken 18, Halsteren