Next-Gen inspiratie event Gastsprekers Tony Chocolonely en De Speld komen naar Zeelan
Maandag, 30 September 2019, 19:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Next-Gen inspiratie event Gastsprekers Tony Chocolonely en De Speld komen naar Zeeland

Tony Chocolonely en De Speld Live komen naar Zeeland tijdens het eerste Next-Gen inspiratie evenement over de toekomst van het Zeeuwse bedrijfsleven op 30 september in de Mythe in Goes.

 

Veel mensen staan er niet bij stil dat de grootste merken in de wereld soms amper twintig jaar oud zijn. De snelst groeiende bedrijven in Nederland soms nog geen tien. Hoe doen deze bedrijven dat en hoe zorgen bedrijven ervoor dat zij in kunnen blijven spelen op de veranderende wensen van een nieuwe generatie ondernemers en werknemers. Dit zijn de thema’s tijdens het eerste Next-Gen event eind september. Keynotes Het event draait om het opdoen van inspiratie door praktijkvoorbeelden over innovatie, toekomstgericht ondernemerschap en gerichte en succesvolle merkbranding.

 

Sprekers Tony’s Chocolonely, De Speld LIVE en merkgoeroe en TEDx spreker Diederick Janssens (TEDx) nemen de bezoekers mee in een avond vol inspiratie met nieuwe inzichten over groei, succesvol ondernemen, branding en toekomstige ontwikkelingen. De visie van een nieuwe generatie ondernemers en medewerkers staat hierbij centraal. Wat beweegt en motiveert hen en hoe komen zij tot hun keuzes?

 

Het Next-Gen event wordt georganiseerd door Zeeland Business, in samenwerking met Schipper Accountants, De Zeeuwse Rabobanken en Sligro. Het evenement is voor iedereen toegankelijk die zichzelf graag in beweging brengt of houdt en voor iedereen met een ondernemende geest, in welke vorm, leeftijd of functie. Het evenement vindt plaats op maandag 30 september, vanaf 19.00. Aanmelden kan via www.zeelandbusiness.nl/nextgen2019 en is tijdelijk beschikbaar via een gereduceerd “early bird” tarief.

Locatie Theater de Mythe Bleekveld 1 4461 DD Goes