Janne Schra, TAPE TOY en meer naar PopMonument Willemstad
Zaterdag, 05 Oktober 2019
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestingstedendagen.

De veelbekroonde singer-songwriter Janne Schra, bekend van Room Eleven, geeft een bijzonder concert in de Koepelkerk. Deze vaak geziene dame bij De Wereld Draait Door trad met haar albums ‘PONZO’ en ‘Alles is OK’ over de hele wereld op. Ook TAPE TOY, een van de meest talentvolle bandjes uit Nederland, staat op het programma. Dit viertal prettig gestoorde nineties kids wiens zelfbenoemde bubble grunge klinkt als Gwen Stefani maar harder. Tot slot voegt Zeeuwse troubadour broeder Dieleman zich aan het affiche van PopMonument Willemstad. Vorig jaar verscheen ‘Komma’, een prachtig boekwerk met muziek en foto’s als ode aan het Krekengebied in Axel, Zeeuws Vlaanderen. Ontroerend mooi. Meer namen volgen de komende tijd.

Dit jaar vormt Willemstad op 5 en 6 oktober het decor van een unieke editie van de Nederlandse Vestingstedendagen. Tijdens dit event verbindt PopMonument Willemstad op zaterdagavond 5 oktober muziek met de eeuwenoude historie van de vestingstad. Een kaartje kost € 13,50 per stuk en is verkrijgbaar via www.popmonument.nl/willemstad. Hiermee krijg je toegang tot ongeveer tien concerten op vijf bijzondere locaties, waaronder het Mauritshuis, Oude Raadhuis en de Koepelkerk.

Vestingstedendagen Willemstad 5 en 6 oktober

PopMonument Willemstad is onderdeel van de Nederlandse Vestingstedendagen 2019 in Willemstad en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Moerdijk, Toeristisch Fonds Moerdijk, VVV Moerdijk, Stichting Cultuur Moerdijk, Port of Moerdijk, KunstLoc Brabant, Fonds Podiumkunsten en Mastboom Brosens.

Locatie Willemstad