d’ ENGELENBURGH FIJNAART BIEDT WEER OPEN PODIUM
Vrijdag, 18 Oktober 2019, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ruimte voor vocalisten, pianisten, violisten, fluitisten, harpisten etc.

d’ ENGELENBURGH FIJNAART BIEDT WEER OPEN PODIUM

 

Op vrijdagavond 18 oktober is er een open podium in d’Engelenburgh in Fijnaart. Zangers en musici krijgen gelegenheid hun muziek te laten horen voor publiek. De avond biedt een ontspannen uitje voor belangstellenden.

 

Het rijksmonument aan de Molenstraat 24 biedt toegang aan ieder die voor publiek wil zingen of musiceren. Aria’s en liederen uit opera, operette en musical zijn mogelijk, evenals ballades en instrumentale muziekstukken.

Deelnemers brengen zelf hun bladmuziek mee. Pianiste Caecilia Boschman uit Dordrecht staat garant voor deskundige begeleiding. Voor harpspelers staat een echte Camac-harp klaar. Getracht wordt ieder minstens tweemaal aan bod te laten komen.

 

Ook luisteraars zijn van harte welkom, want publiek is natuurlijk onmisbaar. Zij mogen rekenen op een gezellige en muzikale maar ook verrassende avond, want het is van tevoren niet bekend welke muziek ten gehore wordt gebracht.

De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. De entree is zes euro en dat is inclusief koffie en een hapje.

 

enige kans

De villa biedt een gastvrij platform waar liefhebbers in een ontspannen omgeving en voor geïnteresseerd publiek hun muzikale bijdrage kunnen leveren. Deze avond zal nog het enige Open Podium zijn dit najaar, want Caecilia is op tournee met het Scapino Ballet. Mis het dus niet!

Locatie D ‘ E N G E L E N B U R G H Molenstraat 24 4793 EG Fijnaart