Sesamstraat Live! - Een Wereld vol Fantasie (try-out) Van Hoorne Entertainment
Zondag, 27 Oktober 2019, 13:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een nieuw, feestelijk avontuur waarin alles kan én mag!

Sesamstraat viert 50 jaar in een grootse show! Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman (Het Klokhuis) de vrolijkste avonturen. Dus, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan … voor deze gloednieuwe, fantasierijke familiemusical!
Op zolder maakt een meisje de oude, mysterieuze koffer open .... Een blik koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. Er gebeurt iets magisch … de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! En dan begint een heel bijzonder avontuur. 
Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners, bij Sesamstraat is het altijd feest! 
De Sesamstraatvriendjes komen natuurlijk naar de foyer voor een knuffel en een foto! Breng je een getekende of geknutselde taart mee? Wie weet zie je die terug op het podium!

Van Hoorne Entertainment

Naast prachtige en succesvolle theatervoorstellingen produceert Van Hoorne Entertainment familie-evenementen en tv-producties gebaseerd op wereldberoemde sprookjes en kinder-helden zoals Thomas de Stoomlocomotief, Brandweerman Sam, Woezel en Pip, Sinterklaas en anderen. Zo kun je dagelijks genieten van hun 100% veilige en voor de hele familie geschikte TV-programma’s bij RTL Telekids op RTL 8 waarin humor en vrolijkheid veelal centraal staan.

Locatie Theater de Maagd Grote Markt 32 4611NT Bergen op Zoom
€ 18.50
Kinderprijs: € 18.50