Unconditionally Guaranteed plays Pink Floyd!
Zondag, 03 November 2019, 14:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dave Feenstra - 06 213 473 39 emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In het Vestzaktheater van Café Het Zwijnshoofd Moeregrebstraat 18 - Bergen op Zoom

Zondagmiddag 03 november 2019 Aanvang optreden om 15.00u Deuren open vanaf 14.00u Tickets 10 euro p.p. verkrijgbaar online / voorverkoop en aan de deur

Na het, in alle bescheidenheid, grote succes van het optreden van vorig jaar en op veler verzoek van bezoekers en fans gaat Unconditionally Guaranteed, of in het kort UG, weer de uitdaging aan om in de fraaie setting van het Vestzaktheater een mooi optreden te verzorgen met een gevari-eerd Pink Floyd programma.

 

UG noemt zichzelf geen tributeband, maar wil wel het publiek graag laten genieten van muziek met het juiste ‘Pink Floyd’ gevoel. Ze gebruiken hierbij hun belangrijkste troeven als enthousias-me, inzet en soundbenadering. Misschien niet met een knallende lichtshow zoals alleen de legen-darische Pink Floyd zelf kan geven maar wel met hun ‘Pink Floyd hart’ op de juiste plaats.

Laat je meenemen langs vele prachtige nummers en geniet van UG’s selectie uit o.a. The Dark Side Of The Moon, The Wall en andere Pink Floyd albums.

 

De band bestaat uit: Dave Feenstra (Gitaar + Zang), Theo Huberts (Hammond + Synths), Ilse Palinckx (Zang), Bart Schijven (Drums + Percussie), Kitty de Boe-Buvelot (Zang) en Jorg Maas (Bas + Zang).

Locatie Vestzaktheater Het Zwijnshoofd Moeregrebstraat 18 4611JC Bergen op Zoom
Ticket verkoop:

Online via de website en facebook van Unconditionally Guaranteed

Voorverkoop adressen:

Bergen op Zoom Café Het Zwijnshoofd - Moeregrebstraat 18

Platenzaak De Waterput - Bosstraat 36

Woensdrecht R-design reclamestudio - Rijzendeweg 36

Roosendaal Huberts Slaapcomfort - Burgerhoutsestraat 34

En verkoop bij de ingang op de dag zelf.