Parkinson Café West-Brabant.
Donderdag, 07 November 2019, 13:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heerle – Op donderdag 7 november is er weer een nieuw Parkinson Café West-Brabant. Dit keer staat de bijeenkomst in het teken van ‘Veilig Verkeer Nederland’. Let op! De bijeenkomst is deze keer op een andere locatie dan u gewend bent.

Een veel voorkomend probleem bij parkinsonpatiënten is de veiligheid in het verkeer. Zowel bij het fietsen, lopen als autorijden. Mensen vallen sneller, hebben minder overzicht en reactievermogen. Tijdens deze bijeenkomst gaat Veilig Verkeer Nederland uit Roosendaal dieper in op dit onderwerp

Wilt u over dit onderwerp meer weten? U bent van harte welkom vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Het Parkinson Café West-Brabant vindt plaats (eenmalig) in Gasterij De Afspanning, Herelsestraat 97 in Heerle. In de omgeving kunt u gratis parkeren.

Parkinson Café West-Brabant is een initiatief van het samenwerkingsverband van TWB Thuiszorg met Aandacht, Groenhuysen, Surplus Zorg, Bravis Ziekenhuis, tanteLouise, Van Broekhoven Fysiotherapie, ParkinsonNet Roosendaal, ParkinsonNet Bergen op Zoom en de Parkinson Vereniging.

Locatie Het Parkinson Café West-Brabant vindt plaats (eenmalig) in Gasterij De Afspanning, Herelsestraat 97 in Heerle.