Operatie Geslaagd Erik Krikke & 7even Bridges
Vrijdag, 08 November 2019, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gebaseerd op het gelijknamige boek dat in Nederland veel stof deed opwaaien …

De muzikale voorstelling ‘Operatie geslaagd’ beschrijft de onderbelichte kant van oorlog voeren; een puur verhaal over de hulpverlener die zelf slachtoffer wordt. Erik Krikke ging als operatieassistent voor een NAVO-ziekenhuis vol zelfvertrouwen naar Afghanistan, maar kwam met vele onzichtbare verwondingen terug. In zijn openhartige autobiografie beschrijft hij hoe zijn trots is afgenomen en zijn zelfbeeld afbrokkelde. En met diezelfde openhartigheid staat hij nu in het theater!
Erik: “Ik ben zo dankbaar dat zoveel mensen vertellen dat mijn verhaal hen geraakt of geïnspireerd heeft of zelfs kracht heeft gegeven om door te gaan. Dat is onbeschrijflijk.” 
Erik Krikke omringt zich met “bevlogen muzikanten, die niet willen laten horen wat ze kunnen, maar wat ze voelen.” (Lust for Life magazine)

Over het boek:

“Het realistische boek laat zijn strijd zien en de wijze waarop hij na een diep dal de draad weer heeft kunnen oppakken. Ik ben trots op hem.” (Generaal T. Middendorp, commandant der strijdkrachten (b.d))

Locatie Theater de Maagd Grote Markt 32 4611NT Bergen op Zoom
€ 19.50 / € 17.00 / € 14.50
CJP: € 17.00