Bergen op Zoom - Gratis taxatiedag
Dinsdag, 10 December 2019, 12:00 - 15:30
door Anoniem
Contact Huib Pelzer

Gratis taxatiedag voor munten, bankbiljetten, oude ansichtkaarten, goud, zilver en sieraden in Bergen op Zoom dinsdag 10 december

Die lade met wat oude sieraden en goud, is dat nog wat waard? Waar zijn de munten van pa eigenlijk gebleven? Moesten die biljetten niet ingeleverd worden bij de bank? En zijn die ansichtkaarten bestemd voor het oud papier, of….. Herkenbaar?

U bent niet de enige met vragen over een verzameling munten, papiergeld, oude ansichtkaarten, gouden sieraden of oud zilver. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?

Om die vraag te beantwoorden, houdt Heritage Auctions Europe in Bergen op Zoom een gratis taxatiedag op dinsdag 10 december. Wie deze dag zijn of haar stukken deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 12.00 en 16.00 uur terecht in De Raayberg, Antwerpsestraatweg 267, Bergen op Zoom, taxaties geheel gratis. Kom langs en wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk!

Voor meer inlichtingen tel. 030-6063944.

Locatie De Raayberg
Alvast dank voor een eventuele plaatsing!

Vriendelijke groet,

Huib Pelzer