De Legende van de Blauwe Schuit 't Berregs Leut Tejater
Vrijdag, 22 Februari 2019, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Di's nie wagge verwacht

De kaartverkoop regelen ze zelf via hun website. Bestellen doe je hier. De kaarten worden vanaf dit jaar op stoelnummer afgegeven en zijn onderverdeeld in drie verschillende rangen. De rangen hebben ieder hun eigen prijs: 1e rang €16,50, 2e rang €15,00 en 3e rang €13,50 en zijn exclusief €1,50 verzendkosten. De stoelnummers worden door 't Berregs Leut Tejater zelf toegewezen. Ze proberen hierbij groepen zoveel mogelijk bij elkaar te plaatsen, maar kunnen geen garantie bieden. Het advies is om als groep in één order te bestellen.

Geschiedenis

De eerste voorstelling die ’t Berregs Leut Tejater in 2015 op de planken bracht was Me bouwe, waarin het wel en wee van een fictieve bouwclub centraal stond. De meest recente voorstelling van 't Berregs Leut Tejater is 't Slikpeleis, welke in februari 2017 te zien was in De Maagd. Over 't Slikpeleis is al veel gesproken, maar nog nooit is het echte verhaal verteld. Het echte verhaal over het ontstaan van het sprookje wat iedereen nu beter kent als ‘Vastenavend’. 't Berregs Leut Tejater deed dit wel, en zo ontstond de voorstelling 't Slikpeleis.

Nu zijn de voorbereidingen voor De Legende van de Blauwe Schuit in volle gang. De inhoud blijft voorlopig nog even geheim......

Locatie Theater de Maagd Grote Markt 32 4611NT Bergen op Zoom
€ 16.50 / € 15.00 / € 13.50