Ierse Middag
Zondag, 09 Augustus 2020, 14:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

“eClectric ox” is origineel een quartet dat grasduint doorheen het Ierse repertoire, met gitaar, viool, tenor banjo en bas als belangrijkste instrumenten. Voor Nispen wordt de bezetting uitgebreid tot een Quintet met een extra thin whistle.

Van de gekende meezingers tot de zoete ballades afgekruid met enkel opzwepende jigs & reels, …… alles komt aan bod. Laat je meevoeren op een trip door het rijke Ierse verleden en heden.

Experience the Irish pub atmosphere with eClectic Ox

Na afloop zal Luuk Lenders met zijn fluiten en instrumenten het publiek nog betoveren.

Muzikale duizendpoot Luuk Lenders (Utrecht) staat bekend om zijn creatieve volksmuziek met Ierse whistles, ocarina’s, panfluiten, accordeon, mini-mondharmonica’s, voetenpercussie, pingpongballen en tafelbellen. Zijn optredens zijn avontuurlijk en virtuoos, ontroerend en grappig en toveren onwillekeurig een glimlach op je gezicht. Voor het intieme slotconcert in het openluchttheater zal Luuk zijn mooiste instrumenten en melodieën meenemen en zo voor een magisch toetje zorgen. Een bijzondere ervaring voor jong en oud!

Locatie Openluchttheater Nispen Sprengepad 2 4709 BJ Nispen
Ticket: € 5,00, vooraf reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.