Dolle pret met Bart Juwett
Zondag, 16 Augustus 2020, 14:00 - 17:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Al ruim 30 jaar treedt Bart Juwett op met zijn unieke, spetterende, ongeëvenaarde en succesvolle kindershow Dolle Pret Met Bart Juwett.
Uniek, dat is het juiste woord, zelden heeft u zo’n verrassend en veelzijdig optreden meegemaakt.
Lachen, gieren, brullen:
Bart Juwett maakt er een dolle boel van!!
Kijken alleen, is er niet bij. Meedoen, dat is het sleutelwoord! Van het begin tot het eind is het één groot spektakel, waar kinderen helemaal uit hun dak gaan. Succes gegarandeerd!!
*** BUIKSPREKEN, GOOCHELEN, BALLONNEN ***
Naast het goochelen, de wedstrijdjes, de echte robot-act, het gek doen, de komische typetjes, zal Bart Juwett in deze show meer laten zien van het bijna uitgestorven talent; BUIKSPREKEN.
Rare vogels, een dinosaurus en een pratende tekening! De kinderen zullen zich werkelijk verbazen dat deze figuren echt kunnen praten…Vooral zijn optreden met het maffe, brutale konijn gooit telkens weer hoge ogen.
Als daverend slot van deze bruisende show is er een weergaloze ballonnenwedstrijd met doldwaze ballonfiguren.
Alles bij elkaar is een optreden van Bart Juwett een spetterend festijn. Voor kinderen een onvergetelijke feestdag!
Omdat het Feest is; Het Openluchttheater viert namelijk haar 5e verjaardag zal Ezra aanwezig. Hij zal vooraf, in de pauze en achteraf laten zien hoe het jongleren in zijn werk gaat.

Locatie Openluchttheater Nispen Sprengepad 2 4709 BJ Nispen
Ticket: € 5,00, vooraf reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.