Lancering Dossier Europa:
Zaterdag, 05 September 2020, 16:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lancering Dossier Europa: programmering is bekend

 

Op zaterdag 5 september wordt het nieuwste boek van de Bergse auteur Sonn Franken gepresenteerd. Het is alweer de tiende publicatie van de Bergenaar.

Om tegemoet te komen aan alle richtlijnen t.a.v. Covid-19 is voor locatie Theater Den Enghel in Bergen op Zoom gekozen. ‘Zo kunnen we behoorlijk wat mensen ontvangen, terwijl o.a. de 1.5 meter regel gewaarborgd is.’

Ondertussen is het programma bekend. Het geheel wordt muzikaal omlijst door Sabine van der Zwan. Deze zangeres timmert behoorlijk aan de weg en weet elk optreden weer haar publiek te betoveren met haar mix van klassieke en moderne nummers. Verder zullen er een aantal gastsprekers te horen zijn. Marc Kerkhofs is een begaafd Vlaams auteur die meer dan zijn sporen verdiend heeft. Hij is geliefd onder zijn lezerspubliek en bij zijn collega schrijvers. Marc is een graag geziene spreker die er om bekend staat zijn publiek te vangen met zijn spitsvondig gebruik van de Nederlandse taal en dit doorspekt met de humor die hem eigen is. Marc werkt als mede-eigenaar bij het tekstbureau Hostwriters.

Henk Witjes is de tweede spreker. Deze Bergse schrijver is inmiddels een bekende Bergenaar. Als voormalig directeur van een Bergse school, als regisseur van een Bergs theatergezelschap, als zanger en inmiddels als schrijver heeft hij de nodige voetprenten achtergelaten. Henk weet humor aan situaties te binden, hij is een begaafd spreker die ook nu weer voor mooie momenten zal zorgen.

De derde spreker is Marijn van de Branden. Bekend als muzikant van de nodige bands als Van Berge, 666 The Nightmare en onlangs Crazy little things heeft hij al de nodige hoogtepunten meegemaakt. Maar meer nog is Marijn een rasechte entertainer die zijn publiek aan de hand meeneemt om ze na een krankzinnige sprint ademloos achter te laten. Mede ten tijde van de theatergroep Phoenix en als lid van het duo Zaddoek heeft hij aangetoond muziek te kunnen paren aan ijzersterke teksten. Marijn leest het publiek als het ware en we kijken er al naar uit, wat hij deze middag te vertellen heeft.

 

Natuurlijk zullen de schrijver zelf en de uitgever, bij monde van Pim van Bommel ook nog iets te zeggen hebben.

En bovendien komt er een geweldige verrassing. Wat kunnen we nog niet zeggen, maar het haakt in op de inhoud van Dossier Europa – Verscheurd door geld.

 

 

Presentatie Dossier Europa - Zaterdag 5 september

 

Locatie Theater Den Enghel

Grote Markt 19 – Bergen op Zoom

Nederland

Inloop 15:00 uur

Aanvang 16:00 uur

Uitreiking 1e exemplaar omstreeks 17:00 uur

Muzikale ondersteuning Sabine van der Zwan

Diverse sprekers Belgische schrijver Marc Kerkhofs

Bergenaar Henk Witjes

Marijn van den Branden

Spannende verrassing Hier zeggen we nog niets over, … kom zelf zouden we zeggen

I.v.m. Covid-19 Om zeker van een plaats te zijn, gelieve te reserveren:

Meldt naam, email adres en telefoonnumme

Locatie Den Enghel Grote Markt 19 4611 NS Bergen op Zoom
Reserveren bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.