Ellefde van d’n Ellefde 2020 Daar blijf je voor thuis!
Woensdag, 11 November 2020, 22:33
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De komende “Ellefde van d’n Ellefde” wordt uniek en speciaal.

We gaan een nieuwe Òòg’eid verwelkomen. Het is nog nooit eerder voorgekomen in onze rijke Vastenavendhistorie dat zovele Krabben het moment van de bekendmaking van onze nieuwe Prins of Prinses kunnen beleven. Dit jaar namelijk met z’n allen via de televisie of online!

Woensdag 11 november om 22.33 uur verbinden we ons door te kijken naar een unieke uitzending en reportage op ZuidWest TV: De bekendmaking van onze nieuwe Òòg’eid! Het besef dat we allen vanuit onze huiskamer naar hetzelfe programma kijken geeft een warm gevoel. Het wordt een uitzending die je niet wil en mag missen. Er zullen zeldzame, nog nooit vertoonde, beelden en momenten van het scherm spatten. De inhoud van het programma laten we graag aan het moment van de uitzending zelf. Natuurlijk is er aandacht voor het rijke verleden, de tradities en het heden van deze bijzondere viering.

We vieren “de Ellefde van d’n Ellefde” dit jaar dus anders dan anders. Zowel de stad als het Bleekveldje zullen leeg blijven. We zoeken elkaar niet op. We vragen dan ook dringend om niet bij elkaar in de huiskamers te zitten en geen groepsvorming te creëren. De gedachte dat we allen op hetzelfde moment deelgenoot zijn van een zéér belangrijk Vastenavendmoment zal ons binden. Een moment ook, dat zo welkom is in deze tijd. Daar kijken we met z’n allen naar uit. Ook de nieuwe Prinses of Prins zal reikhalzend uitkijken om haar of zijn entree te maken. Het begin van een nieuwe periode, een nieuw tijdperk.

Om na te gaan op welk kanaal u ZuidWest TV kunt vinden op uw televisie kunt u kijken op https://www.zuidwesttv.nl/algemeneinfo . Tevens kunt u via de website van ZuidWest TV de uitzending online bekijken. 

Locatie zuidwesttv