Stromen door de Chakra's, cursus intuïtief schilderen, 7x zondagmiddag
Van Zondag, 10 Januari 2021 -  13:00
Tot Zondag, 14 Maart 2021 - 17:00
door Anoniem
Contact 0618661621 / www.amarinde.com/contact

Na deze cursus:

* Heb je een heleboel gehoord en ervaren over je chakra’s dmv schilderen, meditaties, lichaamsoefeningen en achtergrondinformatie. Je hebt meer kennis van chakra’s en wat ze voor jou betekenen.

*Je bent je meer bewust geworden van hoe je in verbinding staat met jeZelf, met je lichaam en wat je nodig hebt om lekker in je flow te zijn en/of te komen.

*Heb je een schilderij dat je direct verbindt met jou Zelf.

*Heb je tijdens je schilderreis ervaring opgedaan met diverse schildertechnieken die je op elk volgend doek weer kunt gebruiken.

*Sta je meer in je eigen kracht, leef je meer vanuit  wie jij in essentie bent en voel je beter in je lichaam wat je nodig hebt.

De data voor de cursus staan in de agenda van Amarinde.

 bel me voor meer info 0618661621

Of kijk op www.amarinde.com/agenda

www.amarinde.com/chakracursus/

 

Locatie Sappeurhof Bergen op Zoom
Amarinde is een centrum voor kunst en bewustzijn in Bergen op Zoom. Er worden diverse schildercursussen aangeboden. Via schilderen jezelf ontmoeten. Een laagdrempelige, milde manier om jezelf en je eigen patronen te leren kennen en inje eigen kracht te gaan staan. Je kunt ook terecht voor een persoonlijk coachingtraject als je te maken hebt met burn out of een andere vraag op persoonlijk gebied.