Groen, groen, en nog meer groen: voorjaar!
Van Donderdag, 01 April 2021
Tot Vrijdag, 30 April 2021
door Anoniem
Contact Christine van der Hucht, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groen, groen, en nog meer groen: voorjaar!

Groei en bloei
Er is veel te bekijken op landgoed De Hertgang, deze maand. Behalve het zachte groen dat sommige bomen en struiken laten zien, kunt u ook genieten van alles wat nu en binnenkort in bloei staat. Een kleine opsomming: boshyacinten, wolfsmelk, het krentenboompje en de verschillende ribessen die het landgoed kent. Maar ook: sneeuwroem, narcissen en speenkruid. En dan zijn we er nog niet, want ook de gele rododendron laat zich zien, net als de bloeiende prunussen, magnolia’s en mahoniestruiken. Enfin, u kunt het beste zelf gaan kijken, want er is in dit jaargetijde heel veel te zien op De Hertgang!
Er zijn trouwens ook weer (bijzondere) planten, afkomstig van het landgoed, te koop.

Corona
Hoewel er - in verband met de corona-maatregelen - voorlopig geen rondleidingen worden gegeven en het Bezoekerscentrum gesloten is, is het landgoed wel open voor bezoekers. Betalen (€ 4,50 per persoon) kan bij het Bezoekerscentrum met een QR-code. Daar kunt u ook de folder pakken en de route volgen die op de plattegrond is aangegeven.
In verband met diezelfde corona-maatregelen, geldt een maximale groepsgrootte van twee, tenzij u met meerdere personen uit één huishouden het landgoed bezoekt.
Kinderen tot 12 jaar hebben, onder begeleiding, gratis toegang. En ook voor deze jonge bezoekers is er trouwens voldoende speelgelegenheid op De Hertgang.

U vindt De Hertgang aan de Klaverblokken 18 in Halsteren. Voor meer informatie over het landgoed: kijk op www.dehertgang.nl.

  

 

 

Locatie Klaverblokken 18, Halsteren