Notice: Undefined variable: yearslist in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/components/com_jevents/libraries/jeventshtml.php on line 144

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/libraries/cms/html/select.php on line 592
BENEFIET: HELP CARLO NAAR HUIS SPECIALE AVOND VOOR VRIJWILLIGERS CARLO EN CAROLINE
Vrijdag, 27 Augustus 2021, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze benefiet is er om onze vrijwilligers Carlo en Caroline te helpen. Carlo (51) woont op dit moment niet thuis bij zijn gezin, vanwege een dwarslaesie in combinatie met Parkinson. Er zijn vele aanpassingen nodig aan het huis om Carlo weer terug te krijgen. Hier zijn vele kosten aan verbonden en daarom is er deze avond een benefiet. Met het geld dat op deze avond wordt ingezameld kan Caroline aanpassingen aan het huis doen. Het huis moet rolstoelvriendelijk gemaakt worden, daarnaast moet er een aanbouw, een aangepaste badkamer en een slaapkamer op de begane grond gerealiseerd worden. Een lange weg is nog te gaan, maar alle beetjes helpen.

Ook jouw hulp is hierbij belangrijk! Koop een kaartje voor deze speciale benefietavond met optredens van MindBlow, The Roosters en Floyd & the Barbers.

Help jij Carlo, Caroline en het hele gezin? Meer informatie via de crowdfund pagina van Carlo. Ook kan je hier al een donatie plaatsen.

MindBlow
Een jonge, frisse bluesband uit Bergen op Zoom. Zangeres Nienke Dingemans is nog piepjong, maar heeft een stem om stil van te worden. De jonge gitaarvirtuoos Yoebe Hollestelle mocht als tiener met Joe Satriani het podium delen. Sanne Verbogt speelt basgitaar. Tim Holley maakt de formatie compleet.

The Roosters
De band van onze eigen vrijwilliger Aaron Hugo op zang. Samen met Wilco Bruijs (gitaar & zang), Ad Hoendervangers (bas & zang), Tom Kerssies (toetsen) en Ronald Collenteur (drums) kon hij natuurlijk niet ontbreken op deze benefietavond.

Floyd & the Barbers
Hoewel 2020 niet is geworden wat iedereen ervan verwachtte, heeft Floyd and the Barbers inmiddels 1 EP uitgebracht (CreamySatisfaction, 2020) en is er ook al een tweede onderweg! Met drummer Bas Maas en bassist Jamal Hithe die de ritmesectie altijd de goede feel weten te geven, gitaristen Marieke van Lommel en Eddie Reijcheler die het gitaargeweld niet bepaald schuwen, heeft charismatische frontman Dennis van Giels altijd precies het goede smaakje in huis om het een heerlijk geheel te maken: van stevige riffs tot mooie ballads.

TICKETS:
1-PERSOONSTICKET€ 10.00

 

2-PEROONSTICKET€ 20.00
Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom