Notice: Undefined variable: yearslist in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/components/com_jevents/libraries/jeventshtml.php on line 144

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/libraries/cms/html/select.php on line 592
Dwazen - een fabel
Zaterdag, 18 September 2021, 14:00 - 17:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De wereldberoemde schrijver Neil Simon noemde zijn toneelstuk Dwazen een fabel. Toneelgroep Phoenix bewerkte dit blijspel tot een echte fabel, een komisch sprookje met (zoals altijd bij Simon) een moraal.

Computer nerd Frank, die niet in sprookjes gelooft, wordt door zijn vader meegenomen om op een wel heel onverwachte manier kennis te maken met de wonderlijke en dwaze wereld van een vervloekt dorp. Een wereld waarin de rede onredelijk is en gezond verstand soms erg ongezond. Onze Nerd krijgt de opdracht het dorp te bevrijden van een vloek. De opdracht lijkt eenvoudig: Hij moet als onderwijzer de dochter van de dokter les geven en haar binnen 24 uur wat intelligentie bijbrengen.

Slaagt Frank erin de eeuwenoude vloek te doorbreken en wint hij het hart van de mooie maar oliedomme Saskia? En leert hij dat geloven in een sprookje niet een vlucht uit de werkelijkheid is, maar de sleutel tot zijn eigen geluk?

aanvangstijden: 14:00        20:00

Locatie Vestzaktheater Het Zwijnshoofd Moeregrebstraat 18 4611JC Bergen op Zoom
Prijzen
Volwassenen
€ 12,50