Notice: Undefined variable: yearslist in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/components/com_jevents/libraries/jeventshtml.php on line 144

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/libraries/cms/html/select.php on line 592
Filmweekend Slag om de Schelde
Zaterdag, 25 September 2021, 13:45
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Filmweekend Slag om de Schelde Oorlogsdrama over vergeten slag nogmaals vertoond op 25 en 26 september

Stichting Bevrijding Brabantse Wal, Stichting Decorbouw en C-Cinema Bergen op Zoom organiseren op 25 en 26 september aanstaande een filmweekend waarin de film De Slag om de Schelde centraal staat. Op de zaterdagavond wordt de film vertoond in aanwezigheid van de ambassadeur van Canada, hare excellentie mevrouw Lisa Helfand. Vanwege Covid 19 was het bij het uitkomen van de film niet mogelijk, een première te organiseren of extra stil te slaan bij deze rolprent over de grootste operatie op Nederlands grondgebied tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dat wordt dit weekend ruimschoots goed gemaakt.

Gepaste festiviteiten De film heeft veel impact. Daarom wordt het weekend op bescheiden wijze omgeven met gepaste festiviteiten. Op zaterdagavond is er voorafgaand aan de film, een kort moment waarop de ambassadeur van Canada de warme band met Nederland en in het bijzonder onze regio zal benadrukken. Ook zal de heer Robert Catsburg van Heemkundekring de Steenen Kamer een korte inleiding geven over de film. Op zaterdag is er bij ontvangst en nazit een orkest met songs of the liberation.

 

Richtlijnen RIVM De organisatie van het Filmweekend houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en ons kabinet. Dit houdt in dat bezoekers een Coronatoegangsbewijs moeten hebben. Een coronatoegangsbewijs wordt gegeven bij volledig vaccinatie, bij een geldig herstelbewijs of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

 

Tijdstippen

Gedurende het weekend wordt de film 6 keer vertoond (in de film is geen pauze):

zaterdag matinee: 13.45 uur (nog kaarten beschikbaar)

16.15 uur (nog kaarten beschikbaar)

zaterdagavond: 18.30 uur (genodigden)

21.00 uur (nog kaarten beschikbaar)

 

zondag matinee 13.45 uur (nog kaarten beschikbaar)

16.15 uur (nog kaarten beschikbaar)

Locatie C-CINEMA KIEK IN DE POT Burgermeester van de Laarstraat 25 4615 PB, Bergen op Zoom