Notice: Undefined variable: yearslist in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/components/com_jevents/libraries/jeventshtml.php on line 144

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/libraries/cms/html/select.php on line 592
Markiezenhof middelpunt van landelijke Rolls Royce & Bentley dag
Zaterdag, 30 Oktober 2021
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Markiezenhof middelpunt van landelijke Rolls Royce & Bentley dag

 

Wie van bijzondere auto’s houdt, kan zijn hart ophalen op zaterdag 31 oktober. Op die dag komt namelijk de landelijke vereniging van Rolls Royce en Bentley eigenaren “De Mascotte” naar Bergen op Zoom, voor een bezoek én een rit over de Brabantse Wal, met als bijzondere tussenstop: de Grote Binnenplaats van het Markiezenhof.

 

100 historische auto’s

Bergenaar Pierre Dietvorst, lid van De Mascotte, de landelijke vereniging Rolls Royce- en Bentley-eigenaren, haalt ruim honderd Rolls Royces en Bentleys naar Bergen op Zoom. Deze Najaarsrit start bij het Groot Arsenaal. Vervolgens rijdt de stoet door de Markiezenstad en over de Brabantse Wal.

 

Grote Binnenplaats

Een simpel e-mailtje naar het oudste stadspaleis van Nederland deed het balletje rollen. Dietvorst vroeg naar de mogelijkheden om letterlijk dwars door de Markiezenstad, en dus door het stadspaleis, te rijden. Gezien deze unieke gebeurtenis, bijzondere modellen en uiteraard de sfeervolle locatie, verleent het Markiezenhof graag haar medewerking. Op zaterdag 30 oktober tussen 12.00 uur en 13.00 uur ‘parkeren’ tal van Rolls Royces en Bentleys op de Grote Binnenplaats voor publiek.

Locatie Markiezenhof Steenbergsestraat 8 Bergen op Zoom