Genieten met de ongelofelijke stem van Tim Knol in Bergen op Zoom In gebouw T op 2 december.

Na een vliegende start ligt Tim Knol op de radar van de Nederlandse muziekpers. Deze met een Edison bekroonde 22 jarige singer/songwriter stond al eerder op verschillende festivals en grote podia als Lowlands en Paradiso. Op zaterdag 2 december is Tim Knol te zien op het podium van Gebouw-T in Bergen op Zoom.

Het debuutalbum van Tim Knol, met daarop de 3FM Megahit 'Sam', werd vorig jaar bekroond met een Edison award. Live promoveerde Tim vrijwel direct naar de grote zalen en festivals als Lowlands. Dit jaar stond Tim met zijn band op de hoofdpodia van onder andere Pinkpop, Paaspop en de Zwarte Cross.

Tim heeft muziek door zijn aderen heeft stromen en wordt live ondersteund door een veelzijdige band, met Anne Soldaat(gitarist), Jeroen Overmans (bass), Kees Schaper (drums) en Matthijs van Duijvenbode (toetsenist). Want ook live weet hij te overtuigen. Critici spreken over een ware ‘rock show’.

Voor inspiratie bij zijn nieuwe album heeft Tim vooral de liedjes genomen uit zijn eigen muziek verzameling, en dat is te horen. Van het uitgelaten, haast Britpopachtige Shallow Water tot het venijnige Lies. Tim laat heden met het verleden samensmelten. Alles is te horen op zijn nieuwste album ’Days’

Tickets voor dit optreden kosten €15,00 en zijn verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom) en De Waterput (Bosstraat 36, Bergen op Zoom). Meer informatie over dit optreden is te vinden op www.gebouw-t.nl