Café De Markies

Contactpersoon: Toon & Brigitte van Elsakkers
Straat: Steenbergsestraat 7
Postcode: 4611TC
Plaats: Bergen op Zoom
Telefoon: 0164258790
Geopend:
  • Maandag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag
  • Zondag

Als U op zoekt bent naar gezelligheid, een lekker glas, een wondermooi terras, tegen een historische achtergrond; U bent bij Café De Markies precies op het juiste adres.

Als U op zoekt bent naar gezelligheid, een lekker glas, een wondermooi terras, tegen een historische achtergrond; U bent bij Café De Markies precies op het juiste adres. Deze horecagelegenheid staat bekend om haar gezellige ontvangst. Toon en Brigitte draaien al jaren mee in de horeca en weten daarom als geen ander hoe ze hun gasten moeten verwennen. Kom eens binnen. Velen gingen U al voor bij één van de vele feesten, of gewoonweg op het gezellige borreluur. Café De Markies beschikt ook over een speciale bierkaart'de kenners onder U kunnen alvast hun lippen aflikken.

 

 

Welkom bij De Markies

Wij zijn Toon en Brigitte, en we nodigen U van harte uit in onze zaak. Bij ons vindt U mensen van alle leeftijden; een lekker gezellig café met zijn eigen drukbezochte borreluurtjes. Gelegen op een pleintje als het Beursplein doen we natuurlijk mee aan alle evenementen die onze stad ons biedt, samen met alle andere horecaondernemingen van het plein. Daarnaast bieden we U ook de mogelijkheden om Uw eigen feest te organiseren, als U dat wilt zelfs een besloten feest. Ook de grotere feesten kunnen we aan; daartoe werken we samen met alle ondernemers van het gehele plein.

 

Vergeet vooral niet eens aan te schuiven op ons terras voor een drankje en geniet van de historische ambiance.  Kortom, loop maar eens binnen, neem een drankje en geniet samen met ons van een stukje Bergse Bourgondische gezelligheid