Party- & Congrescentrum De Stoelemat

Contactpersoon: Frank Nuijten
Straat: Westersingel 40
Postcode: 4611HV
Plaats: Bergen op Zoom
Telefoon: 06 303 393 69
Website: Stoelemat
Geopend:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag
  • Zondag

De Stoelemat is een multifunctioneel zalencomplex dat voor veel doeleinden geschikt is. Wat dacht U van:

Beurzen

Personeelsfeesten

Seminars en congressen

Concerten

Theatervoorstellingen

De capaciteit reikt van 50 tot 2.400 personen dus voor elk evenement beschikbaar.

De Stoelemat is een multifunctioneel zalencomplex dat voor veel doeleinden geschikt is. Wat dacht U van:

Beurzen

Personeelsfeesten

Seminars en congressen

Concerten

Theatervoorstellingen

De capaciteit reikt van 50 tot 2.400 personen dus voor elk evenement beschikbaar. Denk daarbij dat we volkomen in te richten zijn naar smaak; dus van basic tot compleet maatwerk. We hebben catering van de eigen keuken en hebben connecties met de grootste arrangementenbureaus, du U vind bij ons alles in één hand. Bel ons even op voor een persoonlijk advies.

 

De meest grote feesten hebben ondertussen al plaatsgevonden. Beroemd waren de 'Back to' feesten of zijn de optredens van De Dijk. Trouwens loop eens langs onze Wall of Fame want de groteren van de Nederlandse pop scéne hebben hier al opgetreden. Maar zeker ook buitenlandse acts als Mud hebben op ons podium gestaan.

Vastenavend, zoals in Bergen op Zoom de carnaval genoemd wordt, is als vanouds gezeteld in onze locatie en de mooiste feesten vinden juist hier plaats. De prins en gevolg noemen het dan ook hun vastenavendtempel.

Talrijke beurzen en congressen vonden op onze vloer plaats; het bedrijfsleven weet immers dat wij in staat zijn hun event tot een succes te maken. 

 

Multifunctioneel, multi inzetbaar, flexibel en de hoogste kwaliteit; dat zijn onze steekwoorden. Kom eens langs en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden