Eetwinkel De Hollandsche Tuyn

Contactpersoon: Theo van Oss
Straat: Huijbergsestraat 14
Postcode: 4611MG
Plaats: Bergen op Zoom
Telefoon: 0164266011
Geopend:
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag
  • Zondag

Theo en Karin van Oss zijn een ervaren goed echtpaar, die met vele jaren ervaring hun sporen hebben verdiend in en rondom Bergen op Zoom als horeca-ondernemers. Bij de start van De Hollandsche Tuyn, inmiddels 5 jaar geleden, zijn hun zoons Jeroen en Bjorn ook gaan meewerken in de zaak. Deze samenwerking heeft er toe geleid dat De Hollandsche Tuyn inmiddels een begrip is in Bergen op Zoom. 

Na weken van voorbereiding was het in 2016 dan eindelijk zo ver; het in- en exterieur kreeg een metamorfose en de familie van Oss stond klaar om de klanten met trots te ontvangen voor een hapje en een drankje op deze fantastische “Eet & Drink locatie”. In het monumentale pand van twee verdiepingen, kan de gast “Lekker Eten en Drinken” in een prettige omgeving waar hij of zij zich meteen thuis voelt.  Er is bewust gekozen voor de aansluiting bij de conceptformule Eetwinkel. Natuurlijk weet de familie Van Oss en de medewerkers hoe ze de gasten verzorgen met heerlijke en verantwoorde producten, die met passie worden bereid en gastvriendelijk worden geserveerd. Maar iemand die meedenkt op het gebied van marketing, reclame en bedrijfsondersteuning op diverse vlakken is altijd welkom. Daarom is er onlangs gekozen voor de aansluiting bij Eetwinkel!

Op 24 februari 2016 is de 8e Eetwinkel van Nederland geopend: Eetwinkel “De Hollandsche Tuyn” in Bergen op Zoom. Eetwinkel De Hollandsche Tuyn was dat jaar de hoogste nieuwe binnenkomer in de Cafetaria Top 100. Het bedrijf in Bergen op Zoom maakte indruk door uit het niets op de 4e plaats te eindigen.  (bron: missethorecal.nl)

Of je nu op je gemak van heerlijke gerechten wilt genieten of je komt langs om een lekkere maaltijd mee naar huis te nemen; Eetwinkel De Hollandse Tuyn is de plek waar je moet zijn. Alle gerechten, of het nu een compleet menu is of een lekkere snack, het is allemaal met zorg en liefde bereid en dat proef je.