Elke keer dat je op de motor kunt stappen is het weer feest.

We hadden dit jaar een lang weekend Duitsland willen doen, een aantal keer door de Ardennen willen tuffen en sowieso rijden we vaak door België.

Niets van dit alles, want 2020 is inmiddels bekend als Corona jaar. Dit Covid-19 virus heeft keihard toegeslagen en heeft veel van ons normale leven ontwricht. Ik mag niet klagen, mij heeft het virus persoonlijk niet getroffen. Maar je zult maar familie of vrienden, collega's of sportmaatjes hebben gehad die je plotsklaps ontvallen zijn. En als je zelf ziek geworden bent, dan hoop ik dat de gevolgen beperkt zijn gebleven.

Mijn motoravonturen zijn dit jaar beperkt gebleven tot het eigen land. Daar is ook niks mis mee, want ook in ons eigen kikkerlandje is heel wat te zien. Een deel van dit jaar, gedurende de zomer, mochten we een terrasje bezoeken. Dat hoort ook bij een motorritje, zeker als je met maten op toer bent. Echter, een groot deel van dit jaar mocht dit ook niet, dus was het zaak je eigen drankje mee te nemen. Ach, langs de kant van de weg, op een parkeerplaats, dan kun je ook gezellig wat kletsen. Ik heb dus weer volop genoten van mijn ritjes. Een keer met een oud-klasgenoot, Henry Horn, en zijn maat. Andere keren met mijn broer Sjef, en een aantal keren met andere maten zoals Corne Franken (mijn neef), Walther Bogaers, Guy Smit of Glenn Jacobs. Andere keren reed ik in mijn eentje. Maar dat geeft allemaal niet, ik geniet elke keer weer als ik er op uit mag met mijn Indian Scout. Heb dus ook in 2020 weer de nodige ritjes gereden en leuke plaatsjes bezocht.

Hieronder een aantal foto's van motorjaar 2020. Ik hoop dat we corona kunnen bedwingen met de vaccins en dat we snel weer vrij zijn om te rijden waar we willen.  Beste wensen voor 2021, geniet van de kerstdagen, maar vooral blijf gezond allemaal.