In de bus in de daluren met 40% korting reizen én een iPad mini winnen. Dat geluk hebben de zes Brabanders die winnaar zijn geworden van de actie van Goed bezig BUS en Hermes. Zij kochten in de webshop van Arriva of Hermes dalkorting voor hun OV-chipkaart en reizen voortaan met 40% korting in de daluren (na 9.00 uur ’s morgens, en in de weekenden en op nationale feestdagen de hele dag). Dat kost slechts € 10,90 per jaar en is dus snel terugverdiend.

Winnaars

Reizigers die vóór 15 juli dalkorting kochten konden meedoen aan de actie. Afgelopen donderdag kreeg één van de prijswinnaars, mevrouw Voogd uit Vught, de prijs overhandigd. Zij was erg verguld met de nieuwe iPad mini. Alle andere winnaars hebben inmiddels ook hun iPad ontvangen. De winnaars zijn: mevrouw M. Kleinjan uit Breda, mevrouw E. de Kraa uit Fijnaart, mevrouw A. Stupers uit Oss, de heer P. Bruin uit Eindhoven en de heer A. van der Bolt uit Nuenen.

iPad mini komt zo snel mogelijk hun kant op. De winnaars zijn: mevrouw M. Kleinjan – Breda, mevrouw E. de Kraa – Fijnaart, mevrouw A. Stupers – Oss, de heer P. Bruin – Eindhoven en de heer A.van der Bolt – Nuenen.

Wil je ook altijd met korting reizen in de daluren? Ga voor meer informatie over de voordelige reisproducten naar de website van Goed bezig BUS: www.goedbezigbus.nl of de website van Hermes: www.hermes.nl

Fotobijschrift

Eén van de winnaars van de iPad mini, mevr. Voogd uit Vught