Het Kellebeek College NOVA start volgend schooljaar met een nieuw concept, het huidige programma wordt aangepast en daarvoor zijn zij op zoek naar  uitdagende leerprojecten. Om te zorgen voor een uitdagende leeromgeving voor haar leerlingen, heeft het Kellebeek College NOVA  Samen in de Regio  benaderd. De intermediair is binnen haar netwerk op zoek gegaan naar partners die projecten kunnen lanceren voor de leerlingen van het Kellebeek College.

Op 17 mei was de eerste brainstormsessie met maatschappelijke organisaties, welke direct heeft geleid tot goede ideeën, maar ook direct resultaat opleverden. Tevens worden er verdere afspraken gemaakt om het programma voor volgend schooljaar verder vorm te geven. Deze manier van leren levert een win-win situatie op voor beide partijen.

16 juni is er wederom een bijeenkomst bij Kellebeek College, waarvoor bedrijven en organisaties die willen meewerken aan dit concept zich kunnen opgeven bij Samen in de Regio, 0164-707510 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.