Code-5 uit Bergen op Zoom in de Halve Finale van ‘The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2014/2015!!!

Na de vele voorrondes gaat het voor de overgebleven bands in Zuid Nederland nu écht beginnen! Wij staan in de Halve Finale van Regio Zuid van ‘The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2014/2015’. Op zaterdag 21 februari a.s. in Poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom zal de muzikale strijd in alle hevigheid los barsten. In dit bericht introduceren wij ons als één van de Halve Finalisten: Code-5 uit Bergen op Zoom.

Met de voorrondes nog vers in ons geheugen, maken wij ons op voor de Halve Finale van Regio Zuid Nederland van de grootste bandcompetitie van de Benelux ‘The Clash of the Cover Bands’ die wordt gehouden in Poppodium Gebouw-T, Wilhelminavald 96 in Bergen op Zoom op zaterdag 21 februari a.s. Samen met vier andere topcoverbands strijden wij om twee plaatsen in de Regio-Finale die wordt gehouden op zondag 25 oktober a.s. in Poppodium 013 in Tilburg: de winnaar bij de vakjury (de vakjury bestaat uit vertegenwoordigers van o.a. platenmaatschappijen, boekingsbureau’s en vakmedia) en de publiekswinnaar (gekozen door het publiek d.m.v. stembiljetten). Er wordt vanaf nu meer van de bands verwacht en de concurrentie is behoorlijk gelijkwaardig. De spanning begint dus te stijgen en omdat wij, Code-5 (www.code-5.nl), als publiekswinnaar van onze Voorronde in deze Halve Finale staan, zullen wij natuurlijk weer het beste van onszelf laten zien en horen op zaterdag 21 februari in Poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom.

 

Het programma van zaterdag 21 februari is (in willekeurige volgorde):

- Chick’nShit: Rock coverband uit Bergen op Zoom

- Code-5: Allround coverband uit Bergen op Zoom
- Playground: Pop, Rock coverband uit Etten-Leur
- Stolen Fame: Allround coverband uit Zeeland
- Sweet Chili: Red Hot Chili Peppers tribute uit Steenbergen

 

Omdat er natuurlijk alleen maar goede bands in de Halve Finale staan en het niveau behoorlijk gelijkwaardig is, zullen wij de steun van het publiek goed kunnen gebruiken om net dat beetje extra uit onszelf te kunnen halen.

Gebouw-T gaat open om 20.00 uur en het programma begint om 21.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop voor € 10,- via www.theclashofthecoverbands.com verkrijgbaar; aan de deur kosten de tickets € 12,50. De kans is echter groot dat er op de dag zelf geen kaarten meer beschikbaar zijn, dus zorg dat je jouw kaart bemachtigt in de voorverkoop via www.theclashofthecoverbands.com.

 

Meer informatie over het evenement en de deelnemende bands is terug te vinden op www.theclashofthecoverbands.com!