De voorrondes van T-Strijd, de bandwedstrijd van Gebouw-T, zijn afgelopen. Tijd voor de halve finale, waar de vier publiekswinnaars van de voorrondes  de strijd om de laatste plekken in de finale aangaan. De bands Frederik Rising, The Circle Remains, Grandview Avenue en Wood hebben allemaal Bergse invloeden en het is hun gelukt om in de voorrondes de harten van het publiek te veroveren. Nu gaan ze de uitdaging aan om dit nog een keer te doen tijdens de halve finale op vrijdag 13 maart. In de halve finale krijgen dit jaar niet één, maar twee bands de mogelijkheid om in de finale te staan – één publiekswinnaar en één jurywinnaar!

 

De bands ‘Lighthousing’, ‘Windup Space’, ‘The Girl Who Cried Wolf’ en ´Soundship Stereoman´ zijn de jurywinnaars van de voorrondes en hebben hun plek in de finale al verdiend. Nu krijgen de publiekswinnaars van de voorrondes in de halve finale de kans om een van de laatste plekken in de T-Strijd finale te pakken. Er staat veel op het spel voor deze vier bands. De winnaar van de finale van T-Strijd wint niet alleen eer en roem, maar ook studio opnames, een optreden in Gebouw-T of op ‘Op de T’-festival en nog veel meer.

 

Het belooft een spannende strijd te worden, aangezien het publiek één band rechtstreeks naar de finale kan stemmen! Wie de harten van het publiek weet te veroveren, valt nog te zien op vrijdag 13 maart in Gebouw-T.

 

Gebouw-T opent haar deuren om 20:30 en toegang is gratis.