Met de heerlijke temperaturen in het vooruitzicht is het natuurlijk ideaal weer om ’s avonds nog lekker lang buiten te genieten. Muziekvereniging Euterpe denkt daar exact hetzelfde over en werkt daar graag aan mee!

 

Op uitnodiging van harmonie Kolpings Zonen uit Bergen op Zoom zal Fanfare Euterpe uit de smalstad aanstaande vrijdagavond 3 juli te horen zijn in Bergen op Zoom, en wel op de paradeplaats in de muziekkiosk. Het concert zal om 18:30 uur starten met een Carillonconcert door de Bergse beiaardier Janno den Engelsman. Om 19:30 uur start de muziekvereniging met haar concert en zal ongeveer twee maal drie kwartier te spelen.

Zowel winkelpubliek, muziekliefhebbers en zonaanbidders zijn natuurlijk van harte welkom!

 

Volgende week vrijdag 10 juli wordt dit concept herhaald. Dit keer op een andere locatie. Iets dichter bij de wortels van de vereniging ligt namelijk Gorishoek, de landpunt tussen Sint-Maartensdijk en Scherpenisse waar ook brasserie de Zeester gelegen is.

 

Hiermee is de muziekvereniging de samenwerking aangegaan om op deze schitterende locatie te mogen spelen. Een heerlijke zeelucht, een gevarieerd muzikaal programma en  een hapje of drankje binnen handbereik zijn natuurlijk de ideale ingrediënten voor een schitterende zomeravond. De eerste noten zullen rond 19:00 te horen zijn.

Wij hopen u dan natuurlijk ook in grote getale te mogen verwelkomen.