Alweer het derde seizoen – De Moestuinmarkt die op de binnenplaats in het Markiezenhof wordt gehouden trekt veel belangstelling.

 

 

Ook in de binnenstad zijn er behoorlijk wat mensen die in hun stadstuintjes allerlei groente en fruit telen. Zelf op balkonnen en raamkozijnen zie je de kroppen sla, tomatenplantjes of bij voorbeeld aardbeienplantjes tot volle bloei komen. Leuk is ook dat veel mensen allerlei producten weten te maken van hun oogst zoals verschillende soorten jam of diverse sappen.

 

Op de zondagen 16, 23 en 29 augustus worden ook dit jaar wederom de moestuinmarkten gehouden. Mensen die hun oogst aanbieden, tips en trucs uitwisselen of gewoonweg over hun hobby willen praten zijn in allerlei stands te vinden op de binnenplaats van het Markiezenhof te Bergen op Zoom. Het publiek weet deze moestuinmarkten wel massaal te vinden, al was het alleen maar om te proeven, te kopen of gewoonweg te genieten van de entourage. Maar als je zelf plannen hebt om te beginnen of je resultaten zijn niet zo als je zou willen is dit natuurlijk een uitgelezen moment om al je vragen te stellen.

Kom jij dus ook aanstaande zondag? Tussen 10:00 uur en 12:00 uur!

Nog even terugblikken op 2014 om extra zin te krijgen?