Zaterdag 19 december, Schouwburg de Kring

 

Het is niet eens zozeer de vraag of je de Top2000 van Roosendaal bezoekt, maar misschien voor wie en welke kneiters van hits… Ken je niet alle vocalisten? Dan ken je absoluut de klassiekers, variërende ‘old time favorites’ van The Eagles, James Brown, ABBA en ‘nieuwkomers’ uit de voorgaande lijsten van Kensington, Robin Thick, Rihanna, Claudia de Breij en veel daar tussen in… De setlijst is nog uitgebreider dan voorgaande jaren.

 

Topnamen
Ook dit jaar geen show zonder topnamen! Zo wisselt diva Ismène Elbers met vocal coaches Joosje Jochems en Petra Honing, singer songwriter Bernard Stevens en InviTheater sterren als Carmen Hack en Marjolein Oudzegel bijvoorbeeld. Uiteraard mogen Rosalinde Traets, Sophie Mol en Leonardus Guit niet aan zo een show ontbreken en aan Matt Broos hebben we behalve een geweldige zanger ook een Top presentator. Om maar alvast even met wat namen op te scheppen… Met 25 zo diverse vocalisten is er voor ieders smaak wat bij. Check tegen die onze Facebook pagina voor meer info.

https://www.facebook.com/LokaalTheater

 

Uiterverkocht

De Top 2000 van Roosendaal was vorig jaar stijf uitverkocht. Met onze ‘Top 2000 van’ band wordt het live beleven van deze nummers een feest waarbij er in sneltrein vaart langs muzikale herinnering gegaan wordt. De band is aangevuld met meer instrumenten en gastoptredens. Daarom gaan alle stoelen de zaal uit en de bar er in. Voeg deze gegevens samen en je hebt een topformule voor een geweldige avond uit! Wacht niet met kaarten kopen want 19 december is te koud om voor gesloten Kring deur te staan…

http://www.dekringroosendaal.nl/detail/3143/

 

 

Tot dan, tot Top2000 van…!