Het Interium is het podium waar Els Gladdines een aantal van haar werken ten toon stelt van 1 april 2016 tot 1 oktober 2016.

 

 

Werken van Els Gladdines zijn ware avonturen. Dit soort schilderijen moet je op je in laten werken. Je pelt elk schilderij als het ware laag voor laag af. Eigenlijk net zoals Els zichzelf stript om haar blote ziel in haar werken te kunnen leggen. Elk schilderij verwordt tot een tijdloze reis waarbij je steeds meer diepgang, steeds meer inhoud ontdekt. Het is een echte aanrader; kom naar het Interium en ontdek de geheimen die achter elk schilderij waren zoals Els die zelf ontdekt heeft bij de totstandkoming van haar werken.

 

Suzan Offereins en Mart Franken zijn nog steeds de leermeesters van Els waarbij acrylverf en acrylinkt haar bondgenoten zijn om tot wonderlijke resultaten te komen. Maar verbaas je niet als je ook allerlei materialen op het doek verwerkt ziet. Het leidt tot nog meer diepgang in een ‘Gladdines kunstwerk’.  Els haalt haar inspiratie overal vandaan maar haar vriendin Daisy, een bevriend Fado zangeres, en het land Portugal mogen toch wel speciaal genoemd worden.

 

Mart Franken typeerde het ooit zo: ' Els Gladdines schildert haar ziel, legt ze bloot. Uiteindelijk schildert Els wie ze is.' 

De expositie is te bezoeken op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Interium. Zuidzijdehaven 39a, Bergen op Zoom

 

Contact:          www.elisegladdines.eu

                        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.