Ilse en Marco, de nieuwe uitbaters van Café De Markies te Bergen op Zoom, beloven stikgèf veul plezier met een puzzelrit.

 

 

Jaren lang organiseerden Toon en Brigitte een puzzelrit. Lekker met een stel vrienden, familie of het gezin op pad gestuurd worden aan de hand van opdrachten en aanwijzingen. Marco en Ilse nemen de uitdaging graag over. Ad Nagtzaam is één van de organisatoren van de puzzelrit die op 1e pinksterdag 15 mei aanstaande wordt gehouden. “We hebben er best wat tijd ingestoken om een leuke rit uit te zetten. Je krijgt leuke vragen en opdrachten die je ook wat meer over de eigen streek vertellen.”

 

Tot en met donderdag 12 mei kun je je inschrijven bij Café De Markies.

De dag begint op zondag 15 mei om 10:30 uur als je door Ilse en Marco wordt ontvangen met koffie of thee en natuurlijk zo’n overheerlijk worstenbroodje.  De opdracht- en antwoordformulieren worden uitgereikt als iedereen de beslommeringen of alcoholdampen van de afgelopen zaterdag heeft verwerkt. Het belooft een geweldige dag te worden. Als iedereen de weg naar het eindpunt gevonden heeft, de opdrachten vervuld heeft en de vragen ingevuld heeft, zal de prijsuitreiking plaatsvinden en zul je vernemen hoe jij en je team het er van af gebracht hebt.

 

Een optreden van John Wils zal de dag nog meer opluisteren.

 

 

Oh ja, de zaterdag tevoren dus de avond van het Eurovisiesongfestival is in Café De Markies een heus competitie element aanwezig middels de door Demi van Beers bedachte Eurovisie Quiz. Meldt je omstreeks 19:30 uur bij De Markies, al was het alleen maar om het songfestival via het grote scherm te beleven.

 

Nog even terugblikken op puzzelritten uit het verleden?