Café De Bellevue is dit jaar op zondagmiddag 11 december de plaats waar de Last Dollar Big Band haar jaarlijkse feestje houdt.

 

 

Vanaf 14:00 uur kunnen we terecht voor een heerlijk feestje waarmee de band laat zien dat Big Band muziek nog altijd springlevend is. Jazz, Swing, Big Band Classics, Latin, filmmuziek en pop zullen voorbij komen en aantonen dat veelzijdigheid een toverwoord is. 

De band heeft trouwens deze middag twee kanjers als ‘special guest’ gestrikt. The Evergreens Big Band uit Kapelle en zangeres Claudia Camu zijn ook van de partij.

Van 14:00 uur tot 17:00 uur is er dus een hele middag plaats voor het publiek dat gratis naar binnen mag. Er is dus geen enkele belemmering die u tegen kan houden.

 

Wie toevallig 11 december op één of andere manier verhinderd is, dan is er een nieuwe kans als de Last Dollar Big Band op 1 januari optreedt in Evenementenzaal De Stoelemat als gast bij Société Poubelle d’Or. Het Bal van Bergen is bij uitstek de geschikte gelegenheid om het nieuwe jaar binnen te wandelen met een drankje, een dansje en dit in goed gezelschap.