Een topjaar, zo kunnen we 2016 wel omschrijven waarbij we wederom records verbraken. We blijven groeien!

 

Met een totaal aantal hits dat de 9.000.000 benadert mogen we beslist spreken van spraakmakende cijfers. Ook met zo'n 170.000 bezoekers mogen we best tevreden zijn.

Daarom blijven we enthousiast en zoeken we voortdurend naar uitbreiding van onze mogelijkheden. Zowel qua site en functionaliteit maar ook streven we naar uitbreiding qua bezetting. Wat dat betreft gaan we zeer binnenkort al om de tafel zitten met een zeer interessante kandidaat. Maar wellicht kunnen we ook meer beroep doen op onze lezers; als jullie een mooi verhaal hebben of weten laat het ons weten. Of misschien vind je het zelf wel leuk om er op af te stappen en voor ons een mooi verhaal op te tekenen en wellicht gelijk een paar mooie foto's aan te leveren.

Misschien heb je zelf wel ambitie om voor BoZinBeeld.nl op pad te gaan? We gaan dan graag met je het gesprek aan of jij voor ons die versterking zou kunnen betekenen. We beperken ons daarbij zeker niet tot Bergen op Zoom maar richten ons op West Brabant. Zeker de regio Roosendaal, Steenbergen, Tholen en Woensdrecht is natuurlijk hartstikke nabij waar we graag de verhalen en belevenissen van optekenen.

Hierbij nog de laatste terugblik op 2016, de maanden november en december.

 

Nogmaals iedereen de beste wensen, de mooiste resultaten en vooral een hele goede gezondheid.  Tot in dit nieuwe jaar waar we weer heel veel nieuws willen brengen.