Zoas dagge gewend ben van Driekus, wor ’t motto voor de vastenavend optocht ellek jaar weer steveg naar buite gebrocht.

 

Speldjes, boeke, fleskes driekus bier enzovoort enzovoort ebbe z’al uitgebrocht om ’t optocht motto van da jaar uit te drage. Dees jaar gaan de mannekes en vrouwkes van Driekus op pad onder ’t motto “ROCK EN LOL!!!” mé dá s gròòte appoteose, d’r B wage kreasie voor de d’n optocht van 2017. En bij z’on Retevet, Superkoel en Swingend motto, oor netuurluk ’n euse Vastenavend Optocht Ceedee!

De nozums van Driekus zijn de studio ingedoke om d’r eige Rock en Lol nummer op te neme, en da op ceedee uit te brenge, teves kunde avvast wenne aan de meziek voor de wage, want Driekus is d’n eerste in z’n soort die oe de kans gif avvast te luistere naar ’t geen dagge straks op 28 fibberewarie op straat zal ore. Die ceedee wor in ’n kleine beperkte oplage verkocht, maar ge kun d’m grates downloaden en zoveel mogelijk dele via facebook, whatsapp en internet.

Nouw al benieuwd? Op deze site edde de primeur! Maar ge ken ok naar :https:// driekus2017.weebly.com of kek is op https://www.facebook.com/DRIEKUS11

 

 

Retekoel en VET  maar verral Knoerard naar d’n optocht me Driekus!!