Kompas Reizen organiseert vanaf heden diverse begeleide dagtochten voor mensen met een verstandelijke beperking.

 

In een mooie compacte flyer worden de tien dagtochten gepresenteerd aan de reizigers van Kompas Reizen en diverse zorginstellingen.

Kompas Reizen organiseert tien leuke dagtochten met opstapplaats Tilburg. De dagtochten gaan onder andere naar: Efteling, Keukenhof, Dolfinarium, Vogelpark Avifauna, Volendam, Duinrell en Amsterdam. Tijdens deze leuke dagjes uit, krijgt eenieder de aandacht die hij/zij verdient.

De begeleide dagtochten worden aangeboden naast het overige reisaanbod. Daarmee blijft Kompas Reizen het vertrouwde adres voor vakantiereizen voor mensen met een beperking, met name woonachtig in de regio Noord-Brabant. Alle reizen worden door enthousiaste vrijwilligers begeleid en de groepen zijn kleinschalig. Daarnaast kunnen de reizigers in de regio opstappen.

Kompas Reizen (voorheen met de vennoten Amarant Groep, SDW en Stichting Prisma), werd per 1 januari 2017 een nieuw label van Stichting Het Buitenhof, naast de labels Buitenhof Reizen, MundoRado Reizen en AutiTravel. Uiteraard kreeg Kompas Reizen een eigen brochure, identiteit en website www.kompasreizen.com binnen Stichting Het Buitenhof. In de nieuwe Kompas Reizen brochure 2017 zijn naast de traditionele Kompasreizen ook (enkele) reizen van MundoRado Reizen en AutiTravel terug te vinden.

Over Stichting Het Buitenhof
Stichting Het Buitenhof is al ruim 40 jaar, dé vakantiespecialist in begeleide groeps- en individuele maatwerkreizen voor mensen met een verstandelijke beperking, voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, voor mensen met een lichamelijke beperking en mensen met autisme. Stichting Het Buitenhof biedt haar reizen aan onder de volgende labels: Kompas Reizen, Buitenhof Reizen, MundoRado Reizen en AutiTravel. Voor meer informatie bezoek: www.buitenhof.nl