De Bergse auteur Sonn Franken houdt op zaterdag 20 mei, tijdens het Proefmei weekend, een signeersessie in Den Enghel dat is gelegen aan de Grote Markt te Bergen op Zoom.

Tussen 14:00 uur en 16:00 uur kan iedereen terecht met vragen over zijn werken, een exemplaar aanschaffen en laten signeren. In week 19 van dit jaar werd hij verkozen tot "Schrijver van de Week" door de site "Heel Nederland Leest" en tot nu toe zijn gedichten en korte verhalen van zijn hand al in een vijftiental nationale en internationale bundels en op sites beland. Sonn Franken werd onlangs door Godijn Publishing gekozen tot een van 10 talentvolle Nederlandse auteurs en mocht zijn Fantasy boek "De Oversteek" op 6 mei jongstleden in Schouwburg Het Park te Hoorn groots lanceren samen met zijn negen medetalenten. "De Oversteek" betreft het verhaal van een jongeman die de dagelijkse beslommeringen ontvlucht door fantasy boeken te lezen, tot hij zelf in het verhaal belandt en in een vreemde wonderlijke wereld allerlei avonturen beleeft.

 

Afgelopen december presenteerde Sonn zijn door Boekenindustrie uitgegeven boek "In de Schaduw van de Waarheid". Het betreft een fictie verhaal dat gebaseerd is op de levenservaringen van mensen die door de Duitsers uit Nederland zijn weggevoerd om voor de Duitsers te werken. Hun verhalen en belevenissen mogen nooit vergeten worden en doen een heel ander licht schijnen op een vreselijke oorlog.

 

"Scherm, mijn Venster" betreft een bundel van gedichten gecombineerd met foto's die door de auteur zelf zijn geschoten. 'Persoonlijk vind ik de combinatie van woord en beeld erg sterk. Op deze manier kun je een emotie, boodschap of beleving nog sterker overbrengen.'

 

Kom dus gerust langs op zaterdagmiddag 20 mei en beleef de wereld door de ogen van Sonn.