Bergen op Zoom kan trots zijn op zo’n Taptoe dat om het jaar terug keert op de Grote Markt.

Een plein waar dit evenement tot zijn recht komt. Alle lof voor de organisatie van de Bergse Taptoe. 

Het heeft dan ook de organisatie veel werk gekost om dit evenement de Frans Marcus Memorial Taptoe weer strelend voor oog en oor te laten zijn. En dat is zeker gelukt, men had ook een bedrijf in de armen genomen om ook voor de mensen thuis via internet de Taptoe te kunnen aanschouwen. Wij horen hier alleen maar positieve reacties op van de mensen thuis.

’s Middags was er een street parade van diverse orkesten in het centrum daar ook Odiles Rapid uit Bergen op Zoom zijn ronde in mee liep.

In het voorprogramma ‘s avonds dat om 19.30 uur begon kon men genieten van het jeugdkorps Jong Jubal in de leeftijd van 8 tot 15 jaar uit Dordrecht.

Het avond programma vanaf 20.00 uur deze avond traden de volgende orkesten op:

Showband Irene uit Ede – The Massed pipes Drums & Dancers uit België – Amigi show & Marchingband uit Leiden – Pasveerkorps uit Leeuwarden – Wheelartistics uit WuppertalJubal Drum & Bugle corps uit Dordrecht – Rijnmondband uit Schiedam.

 

 Kortom een super dag voor Bergen op Zoom en Stichting Taptoe. Zie de foto’s voor een impressie van deze dag. En op de site en Facebook van de Taptoe zelf.

 

http://taptoebergenopzoom.nl

 

https://www.facebook.com/TaptoeBergenopZoom/?pnref=story.unseen-section

Foto's & Tekst - Bastin van Elzakkers