Dit jaar was S.V. DOSKO de gastheer van dit jaarlijkse voetbalspektakel. Het vond plaats vanaf 19 augustus en kende de finaledag op zaterdag 26 augustus.  

Niet alleen de heren kwamen in actie, maar ook de dames lieten zien dat ze net zo fanatiek als de mannen waren. Er werd op de diverse velden dan ook flink gebuffeld. En dat was zeker geen sinecure want het was erg warm op Sportpark Meilust. De bidonnekes met water, en de tanks met andere koele drankjes waren dan ook niet om aan te slepen. De warmte zorgde er ook voor dat het massale publiek pas wat later het sportpark op kwam. Bovenal was deze dag een sportieve dag want ook al werd er soms op het scherpst van de snede gevoetbald, toch werd er altijd achteraf een handje gegeven.

Mooi ook om te zien hoe de diverse teams jeugdspelers aan het grotere werk van de eerste teams lieten ruiken. Zo werd gekeken of dit aankomend talent al rijp was om komend seizoen de selectie te versterken.

 

 

Het was een mooie dag die prima liet zien hoe sport verbroedert. Na afloop werd er natuurlijk nog even een feestje gebouwen. 

View the embedded image gallery online at:
http://www.bozinbeeld.nl/4502-markiezencup-2017#sigFreeIdaf5d455434