Kaartverkoop start 5 januari

Op vrijdag 5 januari start de kaartverkoop van een aantal hoogvliegende evenementen van de Vastenavend. Kom goed uit de startblokken dit jaar en maak een vliegende start met het Neuzebal. Of maak een leutige droomvlucht tijdens Tusse de Schuifdeure en kies voor het betere kunst- en vliegwerk op het Dweilbandfestival. En vergeet niet bij de Plechtege Sluiting alvast de landing in te zetten! Want daar word je nog een keer in vogelvlucht meegenomen naar de Vastenavend die is voorbijgevlogen. 

Door het aanvliegen van deze vastenavendevenementen kom je pas écht vanaf de koude grond vanzelf in de zevende hemel terecht! Gooi de dagelijkse sleur en je zorgen aan de kant, zet de loden zwaartekracht overboord en sla je vleugels uit bij deze stuk voor stuk toonaangevende spektakelstukken! 

Toegangskaarten voor het Neuzebal, Dweilbandfestival en de Plechtege Sluiting zijn verkrijgbaar bij: 

Boon’s Markt, Primera Zonneplein, De Bergse Dumphal, Van Oers Brood en Banket (Bergse Plaat), Dietvorst Feestartikelen en via www.stichtingvastenavend.nl

 Toegangskaarten voor Tusse de Schuifdeure (zowel de zaal- als tafelkaarten) zijn verkrijgbaar bij: 

Boon’s Markt en Primera Zonneplein. 

Vlieg vanaf vrijdag 5 januari direct naar een van de verkooppunten of naar www.stichtingvastenavend.nl voor de toegangskaarten om zo bevlogen de komende Vastenavend te beleven. Wees er op tijd bij, want de toegangskaarten vliegen straks de deur uit!