Lentefeest/Braderie Hoogerheide
Donderdag, 14 Mei 2015, 10:00 - 17:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Winkelhart Hoogerheide zingt, swingt en vermaakt tijdens LentefeestenOp Hemelvaartsdag, 14 mei,  is er weer een van de grootste braderieën uit de regio in Hoogerheide. En dit jaar zeker een van de langste. Ruim 100 standhouders en ondernemers laten je weer kennis maken met nieuwe en interessante producten en diensten.
Met muziek
Opgeluisterd met big bands, koorzang en gezellige terrassen kan je een hele dag genieten in het winkelhart van Hoogerheide. Met optredens van de Scheldezonen.American DayOp het parkeerterrein bij de kerk zijn er gepimpte auto’s te zien. Vanaf de tent van de Scheldezonen tot aan het gemeentehuis zijn er oldtimers te zien, georganiseerd door de American - Day organisatie.Speciaal voor de kidsVoor de kinderen is er een kinderrommelmarkt in de Flemingstraat. De Bungee-Jump staat weer op zijn vertrouwde plek en is er op het Lucasplein een echte kermis.Afsluiter

Tegen het begin van de avond finishen de lopers van de Ster van Woensdrecht bij de tent van de Scheldezonen.Tot ziens op de gezelligste braderie in de groene gemeente op de Brabantse Wal.
Locatie Centrum Hoogerheide Centrum 4630 AA Hoogerheide