DJEMBé IN NATUURHISTORISCH EN VOLKENKUNDIG MUSEUM TIJDENS OPEN PLEINENFESTIVAL
Zondag, 17 Mei 2015, 14:00 - 17:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


DJEMBé IN NATUURHISTORISCH EN VOLKENKUNDIG MUSEUM TIJDENS OPEN PLEINENFESTIVAL





Het Natuurhistorisch en Volkenkundig Museum te Oudenbosch biedt belangstellenden een gratis workshop djembé aan tijdens het Open Pleinenfestival op 17 mei. Het museum is bovendien kosteloos te bezoeken.


 


Zondag 17 mei biedt de bezoekers van het centrum van Oudenbosch veel vertier. Zo is het Natuurhistorisch en Volkenkundig Museum gratis toegankelijk. Alle collecties zijn te bewonderen. De twee jeugdgidsen zijn aanwezig om belangstellenden rond te leiden. Zij vertellen op verrassende wijze over de collecties en het ontstaan van het museum.


 


Het museum biedt bezoekers verder de gelegenheid een workshop ‘djembé spelen’ te volgen. In de Gehoorzaal van het museum – waar ook koffie e.d. kan worden genuttigd – is er twee keer een workshop van een half uur. De tijden zijn 14.00 - 14.30 uur en 15.30 – 16.00 uur.


Per keer kunnen maximaal 25 personen aan de workshop deelnemen. Reserveren wordt aanbevolen.


 


Het museum is te vinden aan de Markt 30a (in de poort) schuin tegenover het Zouavenmuseum, dat die middag ook vrij toegankelijk is.
Locatie Natuurhistorisch en Volkenkundig Museum te Oudenbosch. Markt 30a (in de poort, schuin tegenover het Zouavenmuseum).