Theatergroep Honger - Het jaar van de Schlager
Vrijdag, 05 Juni 2015, 19:45
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Theatergroep Honger - Het jaar van de SchlagerZet op 3, 5, 6 & 7 juni een groot kruis in de agenda. Theatergroep Honger speelt dan Het jaar van de Schlager. Een tragische komedie over afscheid, vervagende herinneringen, vriendschap en gebroken dromen. Tragikomedie
In Het jaar van de Schlager komt een vriendengroep na lange tijd weer samen op hun vertrouwde hangplek van vroeger. Het is elf jaar na een fatale gebeurtenis die een einde maakte aan hun onbezorgde jeugd. Het publiek is getuige van deze bijzondere ontmoeting in het bos. 'Het jaar van de Schlager' is een tragikomedie over dromen, vriendschap, liefde, verlies en de kunst van het loslaten. Grote herkenbare levensthema’s uit het alombekende levenslied. Een verrassende locatieproductie, midden in de prachtige bossen van Bergen op Zoom.
Midden in de natuur!Het is een voorstelling in de open lucht midden in het bos. Trek passende kleding en schoeisel aan. Theatergroep Honger speelt gewoon door als het regent. Bij extreem weer wordt de voorstelling geannuleerd. Houd de website en de facebookpagina in de gaten voor meer informatie. Het is daarnaast altijd slim om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Route naar de Kleine KievitDe kleine Kievit vind je voorbij de StayOkay aan je linkerhand.
Locatie Stadsboerderij de Kleine Kievit Balsedreef 21 4623 RD Bergen op Zoom
Volwassenen: € 10,00